Саопштења

Мирковић: Скандалозно је да опозиција прави спрдњу на тему атентата председника Вучића

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ / 09.11.2022.

 

Александар Мирковић – Шеф одборничке групе у Скупштини града Београда и народни посланик

 

Изјава сведока сарадника у којој је признао да је био планиран атентат на председника Александра Вучића, само је потврда свега онога о чему смо причали и на шта смо месецима па и годинама уназад упозоравали.

Оштра и безкомпромисна борба против криминала је разлог зашто је клан Звицер, Беливук, Миљковић припремао атентат на Вучића и на тај начин желео да дође до промене власти, како би на исту дошли неки њима погоднији.

Скандалозно је што од јуче нико од представника опозиције није упутио извињење за све неистине, релативизацију и спрдњу коју су правили на тему атентата, као и то што су остали неми и поједини медији под њиховом контролом, који су ишли толико далеко да су чак правили тесктове и емисије у којима су исмевали овако битну тему.

Опасност није прошла, јер су налогодавци још увек на слободи, зато позивам надлежне институције да учине све што је у њиховој моћи како овај криминални клан не би испунио своје болесне намере. Посебно забрињава што политички лешинари у нашој земљи прижељкују овакав сценарио и то не крију, јер су и сами свесни да резултате које има Александар Вучић никада неће моћи да победе.

У наредном периоду мора се обратити пажња и на тај аспект, јер јака, самостална и независна Србија, коју је својом политиком створио Вучић, смета многима и споља али и изнутра.

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд