Саопштења

Мирковић: Обрадовића више нико не схвата озбиљно

Док његов шеф, пребогати Драган Ђилас ћути о томе како је од 74.000 евра дошао до 25 милиона евра само у некретнинама и зашто је грађане годинама лагао да је своје богатство стекао у Чешкој, силеџија и фашиста по опредељењу Бошко Обрадовић би да се игра питалица и да се мало промовише на телевизији, јер је одавно изгубио пажњу и кафанске публике, али и оно мало следбеника што је имао.

Попут свог шефа Ђиласа који је опседнут медијима, сада би и Бошкић да буде мало у центру пажње и да на тај начин задовољи своју сујету.

Да га неко озбиљно схвата и да сматра да ће Бошко Обрадовић нешто паметно рећи, одавно би га позвао у емисију, али неће нико да залуд троши време и кредибилитет разговарајући са човеком који је познат једино по нападима на жене, пребијању новинарки, командовању да се камионом згазе полицајци.

Небојши Стефановићу Ђилас не може да опрости што је изнео истину о његовим лоповлуцима и што се повела истрага о истим, тако да напади Ђиласових полтрончића попут Обрадовића, нити могу нити треба да нас изненађују.

 

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић