Саопштења

Мирковић: Обрадовић наставља са својим лудилом и лажима

Омиљени Ђиласов потрчко Бошко Обрадовић, чувени лопов који је покрао Хиландар и који би камионом газио полицајце данас наставља са својим лудилом и лажима којима покушава да нанесе штету министру Стефановићу и Влади Србије, а све са циљем да мало скрене пажњу на себе и оправда паре које му газда Ђилас даје.

Теорије завере, препричавање више пута демантованих лажи, приче у које ни оно мало људи који их подржава не верују, само су доказ колико су Обрадовић, Ђилас и Јеремић очајни и колико недостатак било каквог програма покушавају да надоместе оваквим бљувотинама.

Као по навици, када се упетљају у своје лажи они покрећу нову лаж како би се она стара заборавила и више ни сами нису сигурни како да се из својих будалаштина извуку. Када вас Министарство спољних послова Руске Федерације демантује, и јасно вам докажем какви сте лажови ни Мариники Тепић ни Бошку Обрадовићу нити било коме од полтрона Драгана Ђиласа, не можете ништа више веровати јер њихова реч има тежину једне капи.

Бесомучни напади на Александра Вучића, Небојшу Стефановића и њихове породице неће зауставити развој Београда и Србије нити ће ти напади нарушити поверење које грађани имају у те људе већ ће само бити мотив више да се још снажније боре за нашу земљу.

Нико озбиљан не може да поверује Бошку Обрадовићу јер човеку који је могао једну светињу да покраде, апсолутно ништа није свето.

Са својим циркусом и измишљеним причама којима упорно покушавају да направе неку аферу, кафански кабадахија Обрадовић сваког дана нас изнова уверава колико су сви у том СзС-у неспособни и без било каквог додира са реалношћу.

Александар Вучић и Небојша Стефановић ће наставити да предано и вредно раде свој посао, да се боре за лепше сутра свих грађана Србије, а разни Обрадовићи, нека наставе са својим лажима јер свако се служи оним што најбоље зна. Као што наш народ каже, пси лају, каравани пролазе.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић