Саопштења

Мирковић: Лажима скрећу пажњу са пропалих протеста

Измишљена терминологија, апсолутно непознавање функционисања града, лажи као и свакодневно обмањивање грађана од стране представника пропалог СзС-а одличан су подсетник зашто Ђилас, Јеремић и Обрадовић не заслужују да воде ни неку месну заједницу, а камоли Београд и Србију.

Бесмислена и неистинита саопштења попут овог имају за циљ да макар на секунд скрену пажњу са пропалих протеста на којима их нема више од 50, напyштеног шатора испред Председништва, њихових унутрашњих сукоба, као и чињенице да се Београд данас  развија и уређује великом брзиним и да коначно добија онај изглед који заслужује, а који смо дуго чекали.

Kакви су стручњаци за финансије били Ђилас, Јеремић и екипа, најбоље показује дуг од 1,2 милијарде евра који су нама оставили, проћерданих 6 милиона евра за неупотребљиве подземне контејнере, 15.000 тужби преварених родитеља којима су дупло наплаћивали вртиће, као и 6 милиона евра проневерених током реконструкције Булевара краља Александра.

Београд је, због таквих и сличних потеза зналаца предвођених тајкуном Драганом Ђиласом, једва избегао банкрот и ситуацију да се први пут у својој дугој и често врло тешкој историји, заустави и стане. На срећу, грађани Београда су ту опасност препознали и указали поверење политици председника Александра Вучића и Српске напредне странке.

То поверење никада нећемо изневерити и доказ томе су испуњена обећања попут отворених фабрика, нових радних места, равномерног развоја сваког дела Београда, реновирања, уређења и улагања у инфраструктуру нашег града као и измене Статута града која ће олакшати функционисање и живот наших грађана као и још већу моћ њиховог одлучивања.

Kо како ради и како је радио, најбоље ће се видети на изборима, а због свега наведеног, жељно их ишчекујемо јер ће они још једном доказати да председник Александар Вучић и Српска напредна странка раде искључиво у интересу народа, а не тајкуна што је био случај у време власти Ђиласа, Јеремића и Тадића.

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић