Саопштења

Мирковић: Једино помрачење и олуја је у Ђиласовој глави

Kако је потрошио и оно мало глупих идеја најгорем градоначелнику у историји је синула нова, да глуми начитаног и духовитог политичара који се још извињава новинарима због данашње конференције јер је сутра на путу.

То што је на путу није ништа ново и овако је Београд и Србију само очерупао, на штету грађана се обогатио, па му је свакако лепше негде другде, а и слађе троши паре које је отео од грађана, што нам је доказао много пута.

Лицемерни Ђилас могао је новинарима пре свега да се извини што су његови саборци мучки пребили Мару Драговић, Гордану Узелац, што им одговара са “зини да ти кажем”, што је упао у РТС са моторним тестерама, што је вређао и омаловажавао њихову колегиницу Ивану Вучићевић, и што сваког ко га пита нешто што му не одговара вређа, ниподаштава и назива ботом. Опчињеност медијима поново је показао,  али и шта друго очекивати од човека који је злоупотребио свој утицај и у време док је био власт на различитим нивоима, од директора Народне канцеларије, преко министра, до градоначелника,  са својом Дајрект медијом ојадио РТС и грађане Србије.

Једино помрачење и олуја је она у Ђиласовој глави, јер све оно што нам је понудио његов пропали савез, од силовања, вешала, моторних тестера у РТС-у, жеље да се камионом згазе полицајци, физичких и вербалних напада на жене, доказ су да у његовој глави дува озбиљна промаја.

На све живо пребогати Драган Ђилас има коментар, само никако да нам објасни како се то од лошег предузетника са три пропале фирме и 74.000 евра које је донео из Чешке, долази до богатства од 25 милиона евра и то само у некретнинама, за мање од 10 година власти.

Одговор нећемо добити јер зна Ђилас да је то дошло на штету грађана, а како опет жели, и то без избора, да се дочепа власти и пљачка грађане не жели да призна.  Срећа да грађани Београда и Србије све добро виде и знају да само политика Српске напредне странке и Александра Вучића гарантује наставак развоја сваког дела наше земље, нових радних места, нових фабрика и сигурне будућности за све грађане.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић