Саопштења

Мирковић: Ђиласови следбеници се противе свему добром што се ради

Лажни шеф одборничке групе СзС Никола Јовановић и одлазећи председник општине Стари град Марко Бастаћ у општем расулу које их је задесило и расипању оно мало људи који их подржава, бомбастичним, а пре свега лажним изјавама покушавају да скрену пажњу на себе и некако обезбеде више следбеника.

Истина је да ће се Трг Николе Пашића уредити и да ће се и фонтана реконструисати, јер за разлику од њиховог шефа Драгана Ђиласа и периода његовог шерифовања у граду Београду када се ништа није радило, а само се разни Ђиласи, Јеремићи, Тадићи богатили, Београд је данас једно велико градилиште, добија ново, освежено лице и коначно постаје град по мери свих грађана и гостију који нам долазе.

Као и свакој реконструкцији до сада или нечему новом и добром што се планира и гради, Ђиласови следбеници се противе јер и сами знају да се на тај начин јасно доказује колико је њихов шеф био неспособан, лењ и колико са правом носи титулу најгорег градоначелника у историји.

Иза себе је оставио 1,2 милијарде евра дуга и милион проблема које данас са успехом решава ова градска власт. Уместо да подрже што наш град постаје уређенији и све лепши, они у својој немоћи и лажима нападају све и на тај начин показују сав бесмисао свог деловања.

Следећи пут нека нам прво одговоре какао је Ђилас од 74 хиљаде евра дошао до 25 милиона евра само у некретнинама, где је завршило више од 100 милиона динара новца грађана Старог града које је Бастаћ испумпао из општине као и како је то за Јовановића „већа“ његова одборничка група коју чини 18 одборника у односу на групу СНС-а коју чини 60.

Ћутање на ова питање као и очигледне лажи потврда су да се тим људима ништа не може веровати као и да ће са правом након следећих избора завршити на сметлишту политичке историје јер одговорна политика председника Александра Вучића као и политика развоја, изградње, уређења, обнове и нових радних места има апсолутно подршку грађана.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић