Саопштења

Мирковић: Ђилас ни сам више не зна шта да слаже

Најгори градоначелник у историји Драган Ђилас, све више је нервозан последњих дана па у тој својеврсној хистерији ни сам не зна шта више да слаже.

Толико је опседнут Александром Вучићем, који је пожртвован, вредан, искрен, поштен, дакле све оно што Ђилас никад није био нити ће бити, да је чак почео са штоперицом у руци да прати његове наступе, што најбоље говори колико је он уствари немоћан и залудан човек.

Ни Александар Вучић, ни Српска напредна странка нису криви што је Драган Ђилас од 74.000 евра са почетка своје политичке каријере дошао до тога да данас, по сопственом признању, само у некретнинама има више од 25 милиона евра.

То енормно богаћење мораће да објасни, како ствари стоје и државним институцијама јер се интересују и појављују се нове информације о сада већ његовој чувеној трговини секундама рекламног простора.

Грађанима ће морати да објасни и 1,2 милијарде евра дуга које је оставио иза себе, у афери Булевар и подземни контејнери проневерених 12 милиона евра, 15.000 тужби преварених родитеља којима је дупло наплаћивао вртић.

Кад се све ово погледа донекле се може разумети што заслепљен мржњом, а и све више паником, Ђилас не жели да види више од 100 нових фабрика, хиљаде нових радних места, висину просечне плате која је данас у Београду 576 евра, док је у његово време била 460, незапосленост која је данас 11,9%, а док је он шерифовао била чак 25,5%.

Све ове чињенице доказују колико је само био неспособан и бахат и како је себе богатио док је Београд упропашћавао и задуживао.

Његови полтрони данас лажу и гласно се противе измени Статута града не би ли му се додворили јер је управо Ђилас човек који је отео све ингеренције општинама не би ли он био све и свја у граду и човек без кога ништа не може.

Изменама ће се олакшати живот грађанима, моћ одлучивања ће им се више приближити док ће се њихове жеље, али и мишљење још више спроводити у дело и то је оно што плаши Ђиласа који ни у својој улици не би био изабран за редара.

Зарад истине, нека лажови из тог СзС објасне како то ГСП пропада ако има толике приходе и о каквом се пропадању ради када ће се до средине следеће године на улицама наћи нових 374 аутобуса, док је возачима повећана плата са 52.000 на 65.000.

Као и Ђиласови милиони, Јеремићево признање да је упропастио Србију, као и све њихове афере и лажи остаће без објашњења оних који су то учинили, али ће зато грађани на изборима показати да је политика Александра Вучића и Српске напредне странке оно у шта верују и оно што доноси резултате.

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић