Саопштења

Мирковић: Ђилас још једном испљувао своју земљу

Претходних дана смо можда јасније него икада видели сав бесмисао политичког живота дела опозиције која је окупљена у СзС-у као њихових умишљених лидерчића. Газда целог тог циркуса Драган Ђилас искористио је још једну прилику да испљује своју земљу, критикује је, ставља јој на терет нешто за шта апсолутно није крива, понизно се додворава и то код оних који се радују сваком неуспеху наше земље и који ужурбано припремају прославу највећег прогона и страдања Срба после другог светског рата, Олује.

Човек који на тај начин доживљава своју земљу, јасно показује да у Србији, једино и увек види само лични интерес и плен који треба пократи, као и да га суштински баш брига за живот њених грађана што нам је већ једном доказао када је био на власти. Да се групација окупљена око тог СзС-а на све начине обрукала на штету наше земље док су били владајући, подсетили су нас и функционери тзв. Косовске Владе који су се по ко зна који пут захвали "свом куму" Вуку Јеремићу због постављања питања међународном суду правде, чији одговор им је главни аргумент у свакој битци за њихове интересе.

Када се узме и умешаност у међународну корупцију, Јеремић не заслужује да брани Србију ни по кафићима на Врачару, а камоли у неким институцијама.

Да бесмисао буде комплетан потрудио се и Обрадовић. Лажни патриота, а доказани насилник, који не сме да каже ништа што му не одобри газда Ђилас, превазишао је и себе. Док су му уста пуна патриотизма, седи и делује са људима који су све најгоре урадили нашој земљи, њега политичка елита у Хрватској хвали, док на протестима, чијих је био део, шетају најближи сарадници Тачија и Харадинаја.

Чак и данас је у свом нападу на Небојшу Стефановића доказао колики је лажов и лицемер као и да нема те приче коју неће измислити како би опстао у политичком животу.

Константни притисци на правосуђе, напади на полицајце који су радили свој посао и жеља да се они који су их животно угрозили и рушили наш град ослободе, показатељ је вредности које дели та интересно скупљена булумента.

На дневном нивоу напади на Александра Вучића су одраз немоћи пропалих политичара и уз сва надања да ће интереси оних који не желе добро Србији одлучивати у нашој земљи, морају да схвате да су та времена прошла. Будућност Србије и наше деце бирају грађани Србије, а они су по ко зна који пут јасно показали да су то Александар Вучић и Српскa напредна странка.

 

 

Шеф одборничке групе Српске напредне странке

Александар Мирковић