Саопштења

Миличковић: Покушавају народу да "баце прашину у очи"

Показује се из дана у дан да нико крупно ко Ђилас не лаже.

Продужене руке и батине тајкуна Драгана Ђиласа, Бастаћ и Јовановић, спиновањем и лажним причама покушавају да скрену тему са питања како је Драган Ђилас са 74.000 евра дошао до 25 милиона.

Сви знамо да је ноторна лаж да је Ђилас богатство стекао у Чешкој, јер као што чињенице показују две од три његове фирме нису имале никакав промет, а Ђилас је 2004. године када је ушао у политику, пријавио 74.000, женину кућу на Дедињу и половни ауто. Данас, 2019. године пријављује 25 милиона евра.

Никакве измишљене афере не могу да нас спрече да инсистирамо на одговору и да Ђилас објасни како је од лошег директора три чешке фирме, „Kрокус”, „Линеа” и „МД Интернационал”, које су зарадиле тричавих 74.000 евра, постао најбогатији човек у овом делу Европе чија пријављена имовина вреди 25 милиона евра.

А што се тиче дезинформација око објекта, истина је да је грађевинска инспекција донела решење о затварању градилишта, а да је против инвеститора бесправно изведених радова поднета кривична пријава.

Поручујем Јовановићу и Бастаћу да би уместо што покушавају народу да “баце прашину у очи”, прво свог шефа, тајкуна Ђиласа требали да питају како је и на који начин од уласка у политику 2004. године своје богатство увећао са 74.000 на 25 милиона евра.

 

Потпредседник Градског одбора Београд Српске напредне странке

Милосав Миличковић