Саопштења

Коларић: Све снаге усмеравамо на напредак и развој Чукарице

Јучерашње окупљање испред општине Чукарица само је наставак покушаја мале групе Ђиласових, Јеремићевих и Обрадовићевих присталица да направе хаос пред одржавање седнице Скупштине. Иако упознати са чињеницом да за издавање дозволе за радове на Кошутњаку општина није надлежна, а кријући се иза лажне бриге о очувању животне средине, њихов једини циљ био је да компромитују све што се ради у граду и држави.

У одсуству политичких идеја, као једино оружје користе ометање рада институција које се боре за бољи живот грађана.  Наиме, мала група Ђиласових, Јеремићевих и Обрадовићевих људи организовано изазива нереде по граду покушавајући да заустави радове и просперитет, који је постигнут захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу, чију политику и ми следимо.

Они не раде за добробит грађана, већ са јединим циљем да се домогну власти, како би задовољили личне интересе. Подршку им даје Н1 телевизија, која се на све начине труди да у својим извештајима прикаже челнике Српске напредне странке у негативном светлу.

Ми смо ти који смо сваког дана са својим суграђанима, најбоље разумемо потребе обичног човека и увек смо спремни да излазимо у сусрет и заједно са градским и републичким службама решавамо њихове проблеме. У прилог томе говори чињеница да смо у протеклом периоду изградили километре путева, реконструисали амбуланте, школе, вртиће, изградили фискултурне сале којих годинама није било, уредили паркове и дечја игралишта, просторе за окупљање наших најстаријих суграђана и стално радимо на пројектима који доприносе квалитетнијем животу свих грађана Чукарице.

Успешност се мери резултатима рада, што су грађани и препознали дајући нам поверење на изборима. То нам је и мотив да наставимо даље и све снаге усмеримо на напредак и развој Чукарице.

 

 
 
Члан Градског одбора Београд Српске напредне странке
Срђан Коларић