Саопштења

Јоксимовић: Шта очекивати од човека који има судску пресуду да је лажов

Данашња конференција за медије Мирослава Алексића своди се само на једно - како да за пљачку ПKБ-а коју је спровео његов шеф Драган Ђилас окриви неког другог.

Али шта друге и очекивати од њега? Шта очекивати од човека који има судску пресуду да је лажов осим нових лажи и измишљотина.

Уместо што је трошио време на још једну трагикомичну конференцију, могао је то време да искористи да пита свог шефа зашто је годинама, док је био на челу Београда, спроводио систематску пљачку управо тог ПKБ-а. Могао је да га пита и зашто је на чело ПKБ-а поставио Мишковићеве директоре из Делта Аграра који су за само две године задужили ПKБ за 25,6 милиона евра. Могао је и да га пита зашто две године није платио ни један рачун за воду, гас и струју, већ је лажно приказао добит од 1,4 милијарде динара и донео одлуку да се Мишковићевим директорима подели бонус од 626 хиљада евра. Могао је, али није, јер њега и његовог шефа Драгана Ђиласа не интересује истина већ како да се на власт врате без избора како би наставили тамо где су стали - да пљачкају Београд, Трстеник и целу Србију.

Али знају грађани Србије који су мотиви ове комби дружине да се врате на власт и зато никада више неће добити њихов глас. Знају одлично ко се искрено бори за напредак Београда и целе Србије и зато ће на изборима у априлу још убедљивије пружити подршку Александру Вучићу и Српској напредној странци.

 

Немања Јоксимовић

Заменик шефа одборничке групе СНС и народни посланик