Саопштења

Гак: Јовановић у примени закона види „отимање“

Одборничка група „Савез за Србију“ након низа неуспелих перформанса по граду, блокирања радова, некреативних политичких покушаја скретања пажње, стигла је у фазу „у страху су велике очи“.

У страху од недостатка идеја шта даље блокирати, у страху од сазнања да им је толико жељени долазак на власт све даљи, они више не разазнају ни пуко примењивање закона у правној држави којој је циљ доследна примена свих прописа и уместо тога виде ђиласовски модел политичког деловања - отимање.

Тако Никола Јовановић у примени Закона о безбедности саобраћаја који предвиђа обавезна паркинг места поред предшколских установа како би родитељи безбедно остављали своју децу, види „отимање парцеле“.

Добро је, Јовановићу, да знамо шта би у случају остварења Ваших најлуђих снова, доласка на било какву власт, учинили са парцелама вртића.

У овом случају вртић „Свети Сава“ на Бановом брду добија паркинг за родитеље управо због веће безбедности деце. Вртић добија преко потребни паркинг који им доноси измена Плана детаљне регулације овог дела Београда јер је безбедност деце апсолутни приоритет ове власти и тако ће и остати.

Ова власт Јовановићу излази у сусрет „прохтевима“ искључиво својих грађана који никад више, Јовановићу, неће дозволити да њиховим градом управљају такви као Ви и Ваши шефови, вођени личним и прохтевима разноразних инвеститора.

Подсећања ради, таквом једном нажалост још исплаћујемо месечно 24.000 евра закупа за вртић у Алтини, прохтева инвеститора коме је удовољио Ваш шеф Драган Ђилас.

Убудуће, своје прохтеве мораћете сами да плаћате, више Вам то неће проћи. Грађани виде.

 

 

Члан Градског одбора Београд Српске напредне странке

Славко Гак