Вести

ВУЧИЋ: ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ОЗБИЉНЕ И ОДГОВОРНЕ ОДЛУКЕ

Председник Српске напредне странке Александар Вучић у оквиру кампање за председника Србије, стигао је у Медвеђу.

Велики број окупљених грађана, њих више од 1.000, дочекао је Вучића.

Вучић се обратио грађанима Медвеђе, уочи великог митинга у Лесковцу.

 

"Негде 2012. године сам се мучио и размишљао како можемо да уредимо јавне финансије Србије. Онда 2014. године смо доносили најтеже могуће одлуке, јер не можете рак у економији да лечите андолима и аспиринима", рекао је Вучић.

"Онда три године чекате, погоде нас и тешке поплаве. Три године чекате да видите резултате, народ нестрпљив, онда резултате видите", рекао је Вучић.

"Имате ауто-пут до границе, видите свуда резултате, другачију зграду општине, другачију зграду дома здравља. Тек после извесног времена, а за то су потребне године, видите резултате", истакао је Вучић.

 

"Ви сте данас видели да је Руска Федерација објавила листу непријатеља, цела Европа, на списку нема само Србије. Није лако и није једноставно, немој да се јуначимо. Дај да пустимо друге нека се јуначе, нека прође некада нешто поред нас. Молим вас, послушајте", истакао је Вучић.

"Када сте у четири зида навијате за кога хоћете, али знајте да нема ништа прече од наше Србије. Кандидовао сам се за председника и не могу да вам изговарам велике речи, да вам се осмехујем, јер знамо у каквој ситуацији се свет налази. Тих 5 минута 3. априла су јако важни, јер у њих одлучујете каква ће будућност Србије бити", рекао је Вучић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Вести