Вести

ВУЧИЋ: ОЧЕКУЈЕМ ПОБЕДУ НАШЕ ЛИСТЕ НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗБОРИМА

Председник Републике Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић дао је потпис подршке изборној листи Српске напредне странке за републичке и градске изборе.

Вучић је подршку листи "Александар Вучић - Заједно можемо све" потписао у канцеларији Општинског одбора Српске напредне странке Палилула у београдском насељу Борча, где га је велики број грађана дочекао аплаузом.

Вучића је у овом насељу дочекало више стотина грађана, као и присталице његове странке које су, такође, пружили подршку изборној листи Српске напредне странке.

По уласку у просторије Српске напредне странке, страначке колеге су му пожелеле добродошлицу:

"Добро нам дошли у нашу Борчу. Иако је други не воле, ми је волимо", на шта је Вучић одговорио:

"Ја је обожавам".

Истакао је да је дошао код дивних људи који живе у том делу града, да им каже да је уз њих.

"Никада нисте довољно радили, много тога бисте другачије... Да ли се види напредак? Види се. Када сте долазили овде, видите многе ствари, Дом здравља је лепши него у центру града, али много тога још морамо да урадимо, канализацију. Морамо да урадимо Борчу, Овчу, Крњачу…

Морамо да помогнемо људима много више с ове стране Дунава", рекао је Вучић.

Како је рекао, обратиће се грађанима испред просторија странке, и поручити им да је Србија на добром путу, али да још много тога мора да се промени.

"Србија мора да буде независна, самостална земља, да буде војно неутрална. Неки нуде НАТО, решење преко ноћи, тога нема. Хоћемо да чувамо своју земљу, своје небо, морамо да имамо због тога снажну војску. Мора Србија да се развија даље", рекао је Вучић.

На питање да ли ће доћи у Борчу и током кампање, одговорио је:

"Него шта".

Додао је да мора да обиђе још три места и да се захвали људима, јер ће за само неколико сати бити прикупљено 30.000 - 50.000 потписа, а листа ће, како је рекао, бити предата сутра после подне.

Пре него што је стигао у Борчу, Вучић се "зауставио" у Земуну, где су се такође окупиле присталице Српске напредне странке како би потписале подршку изборној листи те странке.

Вучић се у Земуну на кратко обратио грађанима и поручио да ће борба на изборима бити тешка, али да ће Српска напредна странка победити.

Како је рекао новинарима у Борчи, у Земуну се сусрео са Крајишницима, из насеља Бусије.

Иначе, грађани који желе да потписом подрже листу "Александар Вучић - Заједно можемо све" окупили су се и на Врачару и у Борчи, али и у Лазаревцу, Младеновцу, Обреновцу, Крушевцу и Кучеву...

Вучић је по доласку у канцеларији попунио и потписао документ за подршку, а потом оверио код нотара у другом делу канцеларије.

 

 

Ако доводимо фабрику у Београд, довешћемо је с ове стране Дунава

Вучић је поручио грађанима Борче, који су га испред просторија странке дочекали у великом броју, да су многе озбиљне ствари до сада урађене на добробит грађана, и да ће наставити да се реализују, а да ће, уколико неку фабрику буду доводили у Београд, то бити управо са те стране Дунава.

"Бескрајно вам хвала што сте вечерас у оволиком броју дошли да потпишете листе Српске напредне странке", поручио им је Вучић.

Вучић је рекао да је поносан на листу, јер је воде Даница Грујичић, Марија Здравковић, Лазар Ристовски, најстручнији људи ове змеље.

"Хвала што сте показали колико вам је стало до напретка целе Србије. Дошао сам у Борчу да вам кажем велико хвала, јер знам да сте увек били уз нашу земљу. Не бисмо побеђивали онолико колико смо успевали, без вас", рекао је Вучић.

Истакао је значај изградње велелепног Дома здравља у Борчи за грађане.

"Обећавам да ћемо наставити да се трудимо и заједно са вама да мењамо Борчу, Овчу, Падинску Скелу, Крњачу…Али, исто тако, чуваћемо нашу Србију, радити да расту плате и пензије", рекао је Вучић.

Чуваћемо, поручио је, нашу земљу, небо, Косово и Метохију.

"Нећемо да наша земља иде у НАТО, као што то неки други кандидати желе. Хоћемо да сами чувамо своју земљу и да будемо свој на своме", рекао је Вучић.

С озбиром на велики број људи који се окупио, како би потписали подршку изборној листи Српске напредне странке, Вучић је приметио да је "као да је митинг у Борчи, а не прикупљање потписа".

Додао је да је урађен пројекат за изградњу канализације, и да се креће у реализацију. "Сам сам отворио 250 фабрика које смо доводили и градили. И овде у Панчеву две фантастичне фабрике. Овде има толико становника да, ако будемо доводили фабрику у Београд, то ће бити с ове стране Дунава", поручио је Вучић, што је пропраћено аплаузом.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк