Вести

Вучић и СНС воде одговорну социјалну политику

Заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда Радослав Марјановић и чланица Градског одбора Београд Андреа Радуловић, посетили су староградске пензионере и са њима разговарали о одговорној социјалној политици, као и о свим успесима које је постигла Српска напредна странка у претходном периоду. 

Марјановић је у разговору са најстаријим суграђанима истакао да је свакодневна и директна комуникација са грађанима изузетно важна, јер на тај начин имају прилику да чују грађане, као и њихове иницијативе, сугестије и предлоге.

„Желимо да заједно са вама радимо још брже и ефикасније. Нама су Београд и Београђани на првом месту и наставићемо да у континуитету разматрамо све иницијативе грађана, јер нам је важан њихов допринос како би унапредили живот у Београду, било да је реч о непосредном комшилуку, образовању, социјалној политици или култури. Сви треба да имају једнаке услове за живот и то је оно на чему се заснива политика Српске напредне странке“, поручио је Марјановић и подсетио да су кроз сарадњу грађана и Скупштине града Београда покренути бројни програми обнове фасада, да су уређени и отворени нови клубови за пензионере, као и да су реконструисани бројни паркови и скверови.

Радуловић је нагласила да су пензионери стуб наше земље и да им је Србија на челу са председником Вучићем захвална.

„Пензионери су увек пружали искрену подршку политици Александра Вучића и Српској напредној странци и ми смо им захвални на томе. Поносни смо на то што смо део заједничког тима и трудимо се да бринемо о нашим најстаријим суграђанима. Они су поднели највећи терет тешких реформи и наша је обавеза и дужност да водимо бригу о њима. Одговорна држава каква је Србија никада неће заборавити своје пензионере, јер сте управо ви изградили и наш Београд и нашу Србију“, рекла је Радуловић.