Вести

ВУЧЕВИЋ: ПРИСТОЈНА СРБИЈА ОПЕТ ЋЕ ПОБЕДИТИ ШЉАМ

Још један у низу вербалних напада Сергеја Трифуновића, овога пута на водитељку Радиотелевизије Србије Оливеру Јовићевић, треба да алармира целокупну јавност да се коначно забрани том човеку, простачини и женомрсцу, да брутално вређа жене, назива их напогрднијим именима, прети им силовањем, и излаже их јавном линчу.

Исто то важи и за Владимира Тодорића, полтрона и потрчка Вука Јеремића. Скандалозно је и срамотно да таква „бића“ уопште постоје на јавној сцени Србије, да се на такав начин опходе према женама које могу да им буду мајке и сестре, и да јавно пропагирају на који начин би се „обрачунали“ са њима када се они буду за нешто питали.

На срећу, никада се ни за шта неће питати, јер ће пристојна Србија опет победити такав шљам! Још једном апелујем на то да се оваквом насиљу коначно стане на пут и да се не дозволи да се жене највулгарније вређају и омаловажавају само зато што раде свој посао, или не подржавају политику Трифуновића, Јеремића, Ђиласа, Обрадовића и њиховог „Савеза за силовање“.

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Милош Вучевић