Вести

ВУЧЕВИЋ: ПОЛИТИЧКА МАЊИНА ХОЋЕ ДА ПАРАЛИШЕ НОВИ САД

Градоначелник Града Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да је згрожен оним што се дешавало на седници Комисије за планове у вези са Нацртом Генералног урбанистичког плана тог града и најоштрије осудио понашање политичке мањине која, како наводи, хоће да паралише град.

Навео је да десеторо људи из екстремно левичарских организација блокира цео град.

"То што ради та политичка мањина врло је слична фашистичким облицима деловања. Они могу да блокирају град, раскрснице, да малтретирају људе, не пропуштају возила, уништавају просторије Српске напредне странке, билборде, блокирају рад седнице ГУП-а. Али, нажалост не ради то ова групица сама, већ све у режији Ђиласоваца чији су послушници", саопштио је Вучевић.

"Поставе транспарент "ГУП је ГЛУП"", навео је Вучевић, додајући да су то људи који никада нису живели у Новом Саду, и питање колико је ко од њих провео времена у њему.

"Себи су дали за право, а финансирани су од тајкуна да зауставе развој града. Они брукају град и Европску престоницу културе, јер су без угледа, части и морала. Грађани су постали таоци њиховог безумља, мржње и екстремизма", оценио је Вучевић.

 

 

 

Извор: Танјуг