Вести

ВЕСИЋ: СИГУРАН САМ У УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ ВУЧИЋА И СНС

Заменик градоначелника Београда и члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је да је сигуран да ће на данашњим изборима убедљиву победу однети Александар Вучић и листа чији је он носилац и да ће грађани на тај начин, како је истакао, показати да желе наставак реформи и развој Србије.

Весић је новинарима, након гласања у Трећој београдској гимназији, рекао да су избори празник демократије и време када грађани доносе одлуку у ком правцу ће се њихова земља развијати у наредном периоду.

Зато је, каже, веома важно да на данашње изборе изађе што више грађанки и грађана, да искажу своје демократско право и донесу одлуку о томе како ће се земља развијати.

"Сигуран сам да ће на овим изборима убедљиву већину однети Александар Вучић за председника Републике, као и листа чији је он носилац ''Александар Вучић - Заједно можемо све'' и да ће грађани на тај начин показати да желе да се наставе реформе, развој Србије и да наша земља у турбулентним временима који нас чекују у наредном периоду буде онаква каква је потребна нашим грађанима, а то значи снажна, економски развијена и политички утицајна у свету", рекао је Весић.

Како је рекао, данас грађани доносе одлуку да ли желе да се настави тим путем или да се вратимо у 2012. годину, те истакао да је апсолутно сигуран да ће грађани донети правилну одлуку и да ће наша земља наставити да се развија.

"Честитам свима који су учествовали на изборима. Мислим да смо сви заједно дали допринос да избори буду демократски и фер, надам се да ће данашњи избори проћи у истој атмосфери", додао је Весић.

 

 

Извор: Танјуг