Вести

ВЕСИЋ: ХИЉАДЕ ГРАЂАНА ВЕЧЕРАС ПОДРЖАВА НАШУ ЛИСТУ

Члан Председништва Српске напредне странке и заменик градоначелника Београда Горан Весић дао је у Младеновцу потпис подршке за листу Српске напредне странке за републичке и градске изборе.

Како је рекао, вечерас у читавој Србији грађани потписом подржавају листе "Александар Вучић – Заједно можемо све", а Весић је у Младеновцу, јер жели да чује њихово мишљење, зато што су, како је рекао, успеси које је постигла земља протеклих година, успеси свих грађана, и оних који су гласали за Српску напредну странку, и оних који нису.

"То је успех Србије. Подршка свих грађана нам много значи, јер то значи да можемо да наставимо са радом за добробит Србије", рекао је Весић.

Весић је додао да је Србија много напредовала, граде се путеви, расте животни стандард, а просечна плата је, како је рекао, све већа.

"Гради се инфраструктура, имамо све више радних места, фабрика, болница. Али да би Србија заиста коначно постала добро место за живот свих, да би постала модерна и уређена држава потребна нам је подршка свих грађана", рекао је Весић.

Зато је позвао грађане да заједно наставе започети посао.

"Резултати су важни, ми их имамо. Али, имамо и визију како Србија може да напредује. Срећан сам што хиљаде грађана вечерас подржава нашу листу, јер то је доказ да они имају поверења у Александра Вучића и у оно што ради наша странка", рекао је Весић.

Изразио је уверење да ће листа Српске напредне странке добити подршку на изборима 3. априла и да ће Србија постати модерна, уређена, европска земља у којој ће свака породица моћи достојно да живи од свог рада.

"То је циљ Александра Вучића и то је циљ Српске напредне странке. Јер заједно можемо све", рекао је Весић.

Весић је присуствовао и прослави Дана државности Републике Србије која је организована на платоу испред зграде Општине Младеновац.

 

 

 

Извор: Танјуг