Вести

Весић: Ђилас ми је претио и уносио ми се у лице

Заменик градоначелника Београда, Горан Весић, изјавио је да је шеф одборничке групе Савез за Србију, Драган Ђилас, данас у градском парламенту био врло нервозан, да му се уносио у лице и претио.

„Рекао ми је немој да ми се обраћаш, платићеш ми све, а то су чули и одборници који су се налазили поред мене”, рекао је Весић новинарима у холу Скупштине града.

Весић је рекао да се Ђилас обратио и једном од одборника речима „реци име да те запамтимо”.

“А онда кад је схватио шта је изговорио, изашао је за говорницу и рекао па да запамтимо коме да реплицирамо”, додао је Весић и закључио: “Драган Ђилас је данас био врло нервозан. Не знам зашто је био нервозан, али ми је запретио, унео ми се у лице, а то нема право да ради и то су могли сви да виде”.

Почетак заседања Скупштине града Београда данас је обележио вербални сукоб Весића и Ђиласа, који се, након изглагања за говорницом, у пролазу обратио Весићу.

У скупштинској сали није се најбоље чуло шта је Ђилас рекао заменику градоначелника, који је устао са свог места и упитао Ђиласа: “Коме претиш, како те није срамота?”.

У расправу су се укључили одборници владајуће већине, који су рекли да се Ђилас уносио у лице Весићу и претио му речима: “Платићеш ми за све”.

 

 

Извор: Танјуг