Вести

ВЕСИЋ: ЂИЛАС ЈЕ ДОКТОРИРАО НА ПЉАЧКИ ГРАЂАНА И ЈАВНИХ ДОБАРА

Члан Председништва СНС Горан Весић изјавио је данас да је тачно да он живи у поткровљу, што је бивши градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио, док је сам Ђилас, истиче Весић, пријавио сопствену имовину у вредности од 25 милиона евра, а суштински више од сто милиона евра.

"Видим да је Ђилас данас свој политички програм свео на причу да ја живим у поткровљу. Какав политичар, таква и политика. Да, Драгане Ђилас. Ја живим у поткровљу. Ти си према сопственом признању и пријави, коју си сам послао, док си био на власти стекао имовину вредну 25 милиона евра, а суштински више од сто милиона евра", рекао је Весић.

Весић је Ђиласу поручио да "све што је формално и неформално украо док је био на власти" подели са сто и да ће онда пристати да се на невиђено мењају, јер су, како је рекао, такве размере Ђиласове пљачке.

"Можемо и за аутомобиле, пошто се јуче бахатио око Каленић пијаце са најновијим џипом BMW X5", рекао је Весић.

Весић је истакао да је Ђилас "докторирао" на пљачки грађана и јавних добара.

"Зато је, према сопственом признању данас на телевизији, имао обезбеђење док је био градоначелник Београда!? Био је једини градоначелник кога је обезбеђење чувало од народа. Зато је толико крао", додао је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг