Вести

Уручене награде талентованим Београђанима

Заменица председника Скупштине града Андреа Радуловић уручила је данас у Старом двору награде деци Београда, победницима овогодишњег 18. Фестивала кратких драмских форми – Меморијал „Драгослав Симић”, затим 33. Фестивала позоришних игара деце и младих Београда, као и победницима 58. Такмичења рецитатора и Међународне ликовне изложбе графике у Скопљу.

Андреа Радуловић је изразила задовољство што је као домаћин ове свечаности постала и део ове традиционалне манифестације.

Ово је јединствен дечји градски догађај. Деца су наша будућност, а Град Београд препознаје потребе младих и пружањем подршке подстичемо креативност, развој и даље напредовање. Младим и таленованим Београђанима увек ћемо пружати подршку јер желимо да остваримо њихове снове – истакла је Андреа Радуловић.

Она је поручила младима да верују у себе, негују своје таленте, те да ће уз подршку Града Београда успети у остварењу својих жеља.

Председница Извршног одбора Пријатеља деце Београда Весна Ристић честитала је добитницима и захвалила њиховим наставницима и педагозима који су, како је навела, радили свесрдно.

Признање за подршку овом програму је у име Секретаријата за спорт и омладину примио подсекретар Никола Рајичић.

 
Извор: beoinfo