Вести

Уовичић: Mалим залагањем и трудом можемо да учинимо нашу средину квалитетнијом и бољом

Кандидат за одборника у Скупштини града са изборне листе „Александар Вучић – Будућност у коју верујемо“ Вања Удовичић, учествовао је у акцији сређивања, чишћења и обнове дечијег игралишта на Новом Београду.

„Српска напредна странка је поносна на све што је урађено у претходном периоду, али сматрамо да неке ствари морају много боље да се ураде. Нашом иницијативом морамо показати другима како да се опходе према себи, према младима, али и према својој околини. Зато и јесмо данас у овом парку да покажемо како малим залагањем и трудом можемо да учинимо нашу средину квалитетнијом и бољом. Људи су с правом огорчени и незадовољни, морамо да променимо систем, да покренемо боље и јаче реформе, да би млади били задовољнији и да би добили Србију какву сви заслужујемо. Боримо се за права младих, за права деце и за права свих грађана ове земље“, рекао је Удовичић. 

Српска напредна странка позива све грађане да 16.марта изађу на изборе и подрже изборну листу „Александар Вучић – Будућност у коју верујемо“.