Вести

Стефановић: Хоћемо Србију задовољних људи

Потпредседник СНС Небојша Стефановић поручио је данас да једино влада која буде спроводила реформе може да обезбеди економски напредак и нагласио да је сигуран да грађани неће Србију коју воде тајкуни, монополисти, интересне групе и криминалци.
 
"Нећемо Србију коју предводе тајкуни, монополисти, интересне групе и криминалци, јер таква Србија нема будућност. Нажалост у прошлости смо предуго имали људе коју су били председници влада, министри, градоначелници, и ви сте се овде у Војводини тога нагледали, а који су само гледали како ће неким корумпираним играма исисавати живот из људи док су грађани били све сиромашнији", поручио је Стефановић на предизборном скупу у Сремској Митровици.
 
Он је нагласио да Србија неће "ту корумпирану и криминалну политичко - тајкунску чорбу коју кувају Ђилас,Мишковић и Пајтић и сви остали".
"Хоћемо Србију задовољних људи", истакао је Стефановић и рекао да грађани 16. марта одлучују о будућности земље и томе да их воде људи који ће бринути о њима, а не о својим интересима.
 
Наводећи да је влада успела једним делом да стабилизује посрнулу економију, Стефановић је рекао да је потребно још ефикасније спровођење реформи.
"Сви који говоре да реформе треба прикочити и да ћете ви живети боље - не говоре истину. Нема времена за калкулисање ни за оклевање - једино влада која буде доносила реформе може да обезбеди економски напредак", рекао је Стефановић.
 
"Имате избор 16. марта - можете да изаберете владу која хоће брже и поштеније и ефикасније да води Србију напред, којој партијска припадност или богатство неће бити препрека да ухапси било кога.", поручио је Стефановић.