Вести

Стефановић: Цвијанове оптужбе су толико бесмислене да не заслужуjу одговор

Потпредседник Српске напредне странке и председник Градског одбора Београд др Небоjша Стефановић истакао је да се на седницама Председништва странке никад ниjе говорило о хапшењима и да су оптужбе Владимира Цвиjана бесмислене. 
Стефановић наводи да jе прусуствовао скоро свакоj седници Председседништа СНС и да су оптужбе Владимира Цвиjана, коjи jе рекао да се те седнице користе за наjављивање хапшења политицких противника, "толико бесмислене да не заслужуjу одговор". 
Према Стефановићевим речима, постоjи спрега пословно-финансиjско-таjкунских кругова коjи желе да искористе политику како би заштитили своjе интересе, поговото у моменту у ком су се осетили угроженим због борбе против криминала и корупциjе, а да jе наjбоља мета Aлександар Вучић. 
Стефановић jе нагласио да хапшења нису страначки, већ посао државних органа. 
"Tолико се води рачуна у jавним наступима, чак и од људи из странке коjи су на нижим функциjама имаjу мање искуства у политичким наступима, не можете да чуjете да ли су лицитирали да ли ће неко бити ухапшен или не", рекао jе он. 
Говорећи о одлуци Специjалног суда коjи jе дозволио Mирославу Mишковићу одлазак у Лондон, Стефановић jе рекао да судске одлуке не коментарише. 
"Kад се донесе тако нека одлука, jавност пита Вучића што се ниси умешао, а да се умешао линчовали би га", рекао jе Стефановић.