Вести

Стефановић: Цвијан схватио да му нико не верује

Потпредседник Српске напредне странке и председник Градског одбора Београд др Небојша Стефановић изјавио је, коментаришући одлуку  члана председништва странке Владимира Цвијана да поднесе оставку на све страначке функције и напусти СНС, да је Цвијан схватио да у странци нико није поверовао у лажи које је изрекао као и да нема никакву подршку, и поручио му да може "слободно да се врати у ДС и да ће га они дочекати широм отворених руку".

„Након изборне процедуре у којој су се изјаснили чланови и одбори СНС и где ниједан ни најмањи, па ни месни, а камоли општински одбор није подржао кандидатуру Цвијана, он је након свега што је изрекао, свих лажи и о странци и председнику странке схватио да то нико није поверовао и да нико не жели из СНС да пружи подршку ни њему нити било чему што он ради“ кнстатовао  је Стефановић.

Стефановић је додао и да мисли да након овога Цвијан "може слободно да се врати у ДС и да ће га они дочекати широм отворених руку".

Подсећамо да су напредњаци недавно донели одлуку о одржавању Изборне скупштине 25. јануара, а рок за подношење кандидатуре и прикупљање потребног броја подршке одбора је 1. јануар.