Вести

СНС води мирољубиву политику и политику дијалога

Активисти, одборници и функционери Градског одбора Београд Српске напредне странке, разговарали су са грађанима Новог Београда о проблемима на општини и њиховим потребама, када су брутално вербално нападнути од стране активиста и функционера Савеза за Србију.

Својом лицемерном акцијом за потписе против чланства Косова у УН и оптужбама упућеним председнику Србије Александру Вучићу за издају Србије и Срба на Косову и Метохији.  Никола Јовановић покушао је да изманипулише Новобеограђане да забораве да је Нова странка заједно са Вуком Јеремићем, највећим тајкуном и страним плаћеником 2008. издала Србију својом погубном одлуком да преговоре о Косови и Метохији премести из оквира Савета безбедности у Европску унију и тако осигура губитак јужне српске покрајине.

Јовановић се у жару жестоког вербалног окршаја са председником Одборничке групе Александром Мирковићем није суздржавао да не упути низ увреда и према активисткињама и функционеркама СНС-а чиме је показао шизофреност не само својих партијских сабораца Ђиласа, Тадића и других већ и начин на који Савез за пљачку Србије води политику. 

Овом приликом оштро осуђујемо насиље било вербално, било физичко којим се све чешће служи опозиција у Србији и поручујемо да Српска напредна странка и на челу са председником Вучићем води мирољубиву политику и политику дијалога, али и политику чрвсте решености да се интереси срспког народа и Србије остваре. Борба за нашу јужну покрајину одувек је била наш највећи циљ, за најбоље услове живота како Срба на Косову и Метохији тако и у свим осталим општинама и градовима у Београду и Србији.