Вести

СЕЛАКОВИЋ: ОЧЕКУЈЕМ УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ ВУЧИЋА И ТРИЈУМФ СНС

Министар спољних послова Републике Србије и члан Председништва Српске напредне странке Никола Селаковић изјавио је да очекује убедљиву победу Александра Вучића већ у првом кругу председничких избора и тријумф листе Српске напредне странке на парламентарним и локалним изборима.

"Избори су за сваку државу и за сваки народ празник демократије, као и ови данас у Србији. Очекујем да ће тријумфовати демократија и да ће глас и воља народа наћи свој пут", рекао је Селаковић.

Селаковић је изразио уверење да ће грађани Србије и Београда наградити рад, вредноћу, посвећеност, марљивост, борбу за бољитак свих, као и све што је, каже, симболизовала досадашња влада и рад председника Србије, те да ће Србија наставити да буде и оаза мира, стабилности и економског развоја и просперитета.

"Зато с пуним правом очекујемо апсолутну победу Вучића већ у првом кругу, победу листе ''Александар Вучић - Заједно можемо све'', на парламентарним, као и на изборима у Београду и Бору и осталих 12 локалних самоуправа", рекао је Селаковић.

 

 

 

Извор: Танјуг