Вести

СЕЛАКОВИЋ: НА ЧЕЛУ СРБИЈЕ ДРЖАВНИК КОЈИ ЈЕ ПОБЕДИО СВЕ КРИЗЕ

Србија је данас, када се мења светски поредак и односи међу државама, на великом испиту, али на челу има онога ко је сваки испит у животу полагао са највишом оценом, изјавио је члан Председништва Српске напредне странке Никола Селаковић.

Селаковић је рекао да Србија данас на челу има, не политичара, него државника, захваљујући коме је прошла и кризу поплава 2014. године, и мигрантску кризу 2015. године, и ковид кризу 2020. године.

"Проћи ћемо и ову украјинску кризу 2022. године", рекао је Селаковић и позвао све да 3. априла изађу на изборе и гласају за председника Српске напредне странке Александра Вучића.

"Трећег априла сви, не 51, не 55, преко 65 одсто за Александра Вучића, ви то можете. Много је важно да не буде танка победа или као што председник често цитира наше јужњаке, па каже ''танка ракија''. Немојте да сумњате, неки једва чекају танку победу да нам је доведу у питање, зато је важно да буде убедљива, јака, моћна", поручио је Селаковић.

Члан Председништва Српске напредне странке и кандидат за народног посланика у Народној скупштини Републике Србије Ђорђе Дабић захвалио је Вучићу на томе што се улаже у Златиборски округ, наводећи да се у тај део државе деценијама није улагало.

"Ви сте први политичар, државник који је дошао, који нам је нешто обећао и који је то испунио. Имамо ауто-пут, то више није сан, а осим тога имамо инвестиције у сваки део нашег округа", рекао је Дабић.

На скупу се обратила и чланица Председништва Српске напредне странке и кандидаткиња за народног посланика у Народној скупштини Републике Србије Милица Николић, која је рођена у Пожеги.

Истакла је природна богатства Златиборског округа, али и да су највеће богатство тог краја људи који ту живе.

Навела је да је као студент путовала пругом Београд - Бар од Пожеге до Београда, за шта јој је требало четири и по сата.

"То је слика Србије из 2012. године. Данас се Србијом возови крећу 200 километара час и то је слика данашње Србије. Зато са овог места у Златиборском округу морамо да поручимо да нећемо у прошлост, хоћемо у будућност. Да поручимо онима који су били на власти до 2012. године да нећемо њихово отимање и пљачку сопственог народа", рекла је Николић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Вести