Вести

ОРЛИЋ: СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ

Наша странка, чим на својим страначким органима усвоји листе, одмах ће са њима изаћи у јавност. Ту никаквих тајни никада нема. Оно што за нас најважније јесте политика коју ће да заступају сви људи предложени на нашим листама, а то је ова државна политика какву спроводимо претходних година и која је омогућила да Србија јача, напредује, да нам земља буде само снажнија и успешнија, када је реч о платама и пензијама, инфраструктури, ауто-путевима, железницама, клиничким центрима, школама, болницама. Реч је о свим оним питањима, коју једну државу чине снажнијом, народ задовољнијим, рекао је председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић, гостујући на телевизији Хепи, па додао: "Сада не смемо да станемо, Србија не сме да стане, Србија мора да настави да граби у још успешнију будућност и то је управо супротно свему ономе што вам поручују тајкуни и лопови из бившег режима, чија је главна порука да Србија мора да стане, да мора све да стане. Да нас врате у прошлост у оно време када су бесомучно пунили сопствене џепове, а ништа нису урадили. Ни за људе ништа нису изградили. Резултат им је био нула у болницама, школама, ауто-путевима, у сваком погледу. Србија не сме да се врати. Не смемо да им дозволимо сваку шансу да овде постоји живот и будућност".

"Тај израз користе лажни десничари, Иначе, то је једино окупљање око тајкуна Драгана Ђиласа. Јер као и ови први, грађанисти из бившег режима, које је Ђилас постројио на своју листу и под сопствени казан, исто ће да уради и са овим десничарима и то сада видите због свега што се дешава. Једино њихово окупљање је око тајкуна и његових пара, а са циљем да се дочепају фотеље и власти. Једини њихов мотив је гола власт и зато су сви окупљени да сломе Александра Вучића  и државу Србију", рекао је Орлић.

"Наше право и суштинско окупљање је окупљање са народом. Народ више него икада стоји уз свог председника и ти ће људи на изборима показати ту снагу и одлучност за подршку политици која за нас значи живот, која ће да омогући да Србија настави да јача и чија је порука да Србија не сме да стане", истакао је Орлић.

"Оно што не само очекујемо, него што обећавамо, то је да ће народна воља да се поштује. Реч народа је светиња. Ми више нисмо она земља у којој су владали страни ментори и њихови тајкуни и газде, у којима су се владе формирале споља из разних амбасада, којим су они кројили капу и били господари живота и смрти. Ми смо са тим раскрстили. Како наш народ каже, тако има и да буде. Због тога, сигуран сам да ће народ да каже шта мисли, а кад треба да се определи, рекао бих да је понуда сасвим очигледна: На једној страни постоји политика будућности, Србија која се бори, на другој страни јесте пропадање и враћање у прошлост", закључио је Орлић.

 

 

Извор: ТВ Хепи