Вести

ОРЛИЋ: ИМАМО ЉУДЕ У СРБИЈИ КОЈИ СУ ПРОТИВ БИЛО КАКВОГ РЕШЕЊА ЗА КИМ

Члан Председништва СНС-а Владимир Орлић, рекао је да могућност било каквог решења или било каквог разграничења, за Јанковића, Јањића и њима сличне значи рат, а сами нису успели да доведу до било каквог решења.

Орлић је рекао да је председник Србије Александар Вучић саопштио грађанима Србије да је ситуација тешка и да ту нема шта да се крије.

Уз чињеницу да то јесте тешко, данас имамо ситуацију да неко каже и отвара могућност за компромис. Највећи светски званичници данас поручују да може да се разговара и да пробамо да пронађемо решење. То раније нисте могли ни да замислите. То је огромна разлика, али за то је требало много труда и рада, али и знања, рекао је Орлић.

Орлић је рекао да ће и даље бити веома тешко, и како каже, највећи проблем је што имамо људе у Србији који су против било каквог решења.

Орлић је нагласио да је невероватно што формулације идентичне Албанцима можемо чути и од неких људи који су ту у Београду.

Од такозваних експерата за КиМ, који су направили највећи могући проблем и за нас и за нашу државу. Могућност било каквог решења или било каквог разграничења, за њих значи рат. А сами нису успели да доведу до било каквог решења. Од Јанковића, од Саве Јањића, од свих њих можете чути изјаве исте као са Албанске стране, рекао је Орлић.

Како каже, сви они просто не би ни постојали под сунцем да нема проблема, када би се ово све решило нестала би потреба за умишљеним политичарима.

 

 

Извор: Пинк.рс