Вести

Орлић: Ђилас ништа не зна о економији

Члан Председништва СНС, Владимир Орлић, поручио је опозиционом лидеру Драгану Ђиласу да се држи оног што уме, док не научи основне ствари у економији.

"Србија коју води Александар Вучић завршила је 2018. годину са растом БДП од плус 4,3 одсто, међу најбољима у Европи. У последњих неколико година, стотине хиљада људи добило је посао, јавни дуг је смањен на око 50 одсто, а плате и пензије су значајно веће него у време Ђиласовог пљачкашког картела. И расту даље", навео је Орлић.

Хтео би, каже, "алави" медијски тајкун Ђилас, ''велики лидер'' организованих дерача коже са леђа народа, да прича о државној економији.

"Хтео би, али о томе не зна ништа. Да зна, не би Србију отерао у минус 3,1 одсто 'раста' БДП, оставио без посла више од пола милиона људи, само Београд задужио за 1,2 милијарде евра, па са циничним осмехом закључио - е, изгледа да смо пред банкротом! Сви, сем њега, наравно, који је за то време згрнуо 500 милиона евра", навео је Орлић.

Поручио да док основне ствару економији не научи, Ђилас треба да се, како каже, држи онога што уме.

"Нека договара места на листи са Жељком Веселиновићем, који позива на силовање Ане Брнабић. Или нека се церека са Јеремићем, док се присећају шта су заједно радили Србији. Неће никад више, нека буду сигурни. Лопуже, незналице и штеточине из најмрачније прошлости ове земље, народ у Србији је отписао трајно", навео је Орлић.

 

 

 

Извор: Танјуг