Вести

НЕДИМОВИЋ: ЗА ЂИЛАСОВЕ МРВИЦЕ ХУШКАТЕ ЉУДЕ ДА ПРОТЕСТУЈУ

Нажалост, ни Србију није заобишла предаторска врста политичара и њихових полтрончића који на повоцу чекају мрвице од великог газде Ђиласа, која је спремна да "гази преко мртвих" само да се дочепа неке фотеље, оценио је министар пољопривреде, водопривреде и шумарства и члан Председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић указујући тако на опозиционе локалце и функционера Дејана Булатовића који хушкају људе да протестују и блокирају путеве.

Иако немају апсолутно ниједно решење за иједан од проблема које помињу, најлакше је лагати о некој обећаној земљи, попут Дизниленда или месту где су куће од чоколаде, прозори од мармеладе и друге сличне приче за малу децу.

Само да грађани гласају за њих и ето коначне среће за све.

Морам само да подсетим да је та срећа кад су они владали изгледала тако што су их тукли по путевима и блокирали сваки прилаз својим дворовима у престоници. Сетите се 2011. године у Ариљу и малинара које су хапсили и пребијали по улицама само јер су хтели да разговарају са тадашњим министрима.

Врло су наивни ако мисле да људи заборављају како су живели пре само десет година са истим тим бескрупулозним политичарима, препоштеним Ђиласом, његовим саборцима тада и данашњим послушницима.

Тако на пример  данас оду у село код човека који је члан одбора њихове странке и представљају га људима као поштеног неутралног пољопривредника. Јефтине подвале, садржаја нигде наравно. Хвале један другог по принципу ја тебе војводо ти мене сердаре, рођену државу пљују иако од њених пара живе, лоше су им субвенције, али се редовно пријављују за исте.

Лицемерје на све стране пршти.

Шеф им згрнуо стотине милиона и сад их са једном шталом купује да обмањују народ заједно са својим полтрончићима из локалних одбора у улози поштених пољопривредника. Једно мало раскринкавање само поводом последњих лажи и обмана.

Рекли су да неће бити ђубрива у Србији, ђубрива има и то у тренутку када га пола Европе нема ни по сто пута већој цени. Рекли су да ће горети од протеста у Браничевском округу, упрли су све снаге да нахушкају људе, али протеста нема. Нема их јер ми са људима разговарамо, увек и свуда, чак и кад нема идеалног решења.

Укинули смо царине, замрзнућемо цене горива на 179 динара, донећемо и нове мере. Народ види рад и искрен напор државе да помогне. За разлику од њих, наш зној је од рада за народ, не батињања истог, што је био њихов начин решавања проблема.

Нека лажу једни друге, нек се хвале и надају новим отимачинама и привилегијама. Што је баби мило, то јој се и снило. Народ ће рећи своје 3. априла.

 

 

 

Извор: Ало