Вести

Мирковић: За СНС нема табу тема

Одборничка група Српске напредне странке у Скупштини града Београда, поднела је захтев за допуну дневног реда, који се односи на достављање информација о разлозима који су довели до плављења одређених делова града.

Образлажући захтев шеф одборничке групе СНС Александар Мирковић рекао је да очекује да ће надлежне градске службе доставити информације шта је град Београд предузео, али и шта ће се предузети убудуће, по питању временских непогода.

„Овом допуном смо испунили обећање дато грађанима, да ћемо увек бити ту за њих и да ћемо се борити за њихова права“, истакао је Мирковић.

Према Мирковићевим речима за Српску напредну странку нема табу тема, па чак у овако тешким ситуацијама.

„Да је бивши градоначелник више водио рачуна можда ова градска власт не би имала оволико посла. Подсећам, поред враћања Ђиласових дугова, морамо да крпимо и рупе које је оставио за собом“, нагласио је Мирковић.

Мирковић је закључио да се представници градске власти, као и председник Србије Александар Вучић, нису сакрили, већ су били ту за грађане и нашли се грађанима, да су показали бригу о Београду и Београђанима.

„Жалосно је што је опозиција, која је првак у мржњи, о поплавама говорила испред сале уместо да уђу и разговарају о томе. Жалосно је да скупљају јефтине политичке поене на временским непогодама“, рекао је Мирковић.

 

 

Извор: Пинк.рс