Вести

Мирковић: Вучић показао да може свуда да се појави

Сам позив на окупљање присталица такозваног Савеза за Србију личио је на окупљање Бастаћевих и Ђиласових присталица испред Галерије Прогрес, када је представљена књига Горана Весића, изјавио је шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Београда Александар Мирковић.

Мирковић је за Студио Б рекао да је председник Србије Александар Вучић још једном показао да се не плаши, да претње које долазе од Бошка Обрадовића или Драгана Ђиласа не могу никога уплашити, да је спреман да се увек и на сваком месту појави, да изађе пред грађане и да на свако питање које му се постави одговори.

Према његовим речима, ово што смо данас цео дан слушали и били у прилици да видимо јесте био позив на једну врсту линча и личи на све оно што су Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић радили у претходном периоду.

"Људи који су спремни да својим кумовима или сарадницима стављају кесе на главу, да их везују за столице, малтретирају, муче зато што од њих нису добили прљаву коверту у којој се налазио новац од корупције, који су спремни да склапају разноразне дилове и да фирмама дају по 85 милиона динара, а заузврат да им се запошљавају родбина и одборници, спремни да оду и у неке друге методе, али надам се да ће разум увек негде преовладати", рекао је Мирковић.

Он је истакао да је, као и сви људи у Србији, поносан што нико од присталица и чланова те странке није насео на целодневне провокације и што је председник Александар Вучић достојанствено ушао у зграду РТС и тамо учествовао у емисији, иако је неко "први пут у историји покушао да забрани госту да буде учесник у емисији и то некакавим физичким насиљем".

"Нама преостаје да наставимо да се боримо за светлију будућност, како Београда, тако и целе Србије и да следимо одговорну политику председника Алексадра Вучића са једним циљем да од Србије и Београда направимо још лепше и још боље место за живот", закључио је Мирковић.

 

 

Извор: Танјуг