Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ПОНОСНИ СМО ШТО НА ЛИСТИ СНС-А ИМАМО ЉУДЕ КОЈИ СУ ПОБЕДНИЦИ

Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС-а, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је да верује да би свака странка у Србији била поносна да на својој листи има људе који су се доказали у својим професијама и да су то људи који представљају победнике целе земље.

"Видимо нападе на људе који су на нашој листи у првих 10 или 15 места, а нису чланови и чланице СНС-а. Ми смо као странка поносни, јер је наша листа не само листа чланова, већ је то листа свих вредних, радних, успешних људи. То је листа победника, који су остварили најбоље резултате и који су уважени научници, професори, спортисти, културни и друштвени радници", рекла је Михајловићева у Крушевцу.

Навела је да су постигнути резултати заједнички успех, а људи који ће бити на листи за парламентарне изборе представљају пример победника за целу земљу.  

"Чињеница да су они на нашој листи само показује да сви виде шта смо и колико урадили протеклих десет година и то је заједнички успех и верујем да би свака политичка партија или листа волела да има такве људе, јер су они пример победника за целу Србију, не само за СНС", рекла је Михајловић.

 

 

Извор: Танјуг