Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ЂИЛАС НУДИ ИСТУ ПОЛИТИКУ КОЈА ЈЕ УНАЗАДИЛА СРБИЈУ

Потпредседница Владе и чланице Председништва СНС рекла је данас да и његов Савез за Србију немају ништа ново да понуде осим исте оне политике која је Србију задужила, осиромашила и вратила је годинама уназад у развојном смислу.

“Све што Ђилас данас нуди, грађани Србије су већ имали прилике да виде и, нажалост, осете на својој кожи. Данас обећава веће плате васпитачицама, а управо је власт Демократске странке, чији је био део, довела Србију на ивицу банкрота трошењем оног што није зарађено", рекла је Михајловић.

Кад Ђилас говори о јавном дугу, треба да се зна и да је јавни дуг експлодирао управо у време ДС-а.

"А баш смешно звучи кад Ђилас, као човек који је увећао своју имовину док је био на власти 800 пута, оптужује било кога за богаћење”, истиче Михајловићева.

Ђилас ни тада ни данас нема решење и план ни за једно стратешки важно предузеће, али су први да критикују сваку инвестицију, па и данас каже да смо "РТБ Бор дали за џабе, као аеродром што смо дали", наводи Михајловић.

“За Ђиласа је ништа 1,46 милијарди долара инвестиција које ће спасити и развити РТБ Бор, концесија од 1,46 милијарди евра за Аеродром “Никола Тесла” као и обезбеђена будућност за смедеревску Железару. То за њега није ништа јер од тога корист и сигурну будућност имају грађани Србије, али ни евро неће стићи у џепове Ђиласа и његових пајташа”, каже Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг