Вести

Марјановић: Сви пројекти у центру града ће бити завршени

Заменик шефа одборничке групе Српске напредене странке (СНС) у Скупштини града Београда Радослав Марјановић одбацио је данас наводе председника општине Стари град Марка Бастаћа да су блокаде радова у центру града дале резултате и истакао да ће сви пројекти бити завршени како је и планирано.

„Једино што је тачно и што је важно истаћи приликом полемике о радовима у центру града јесте да је одлазећи председник општине Стари град месецима лагао грађане Топличиног венца да ће саобраћај бити потпуно затворен на Топличином венцу, као и да ће саобраћај на Тргу републике бити потпуно затворен”, рекао је Марјановић за Танјуг.

Како је додао, „Бастаћеве лажи постају све очигледније и ово сада је његова стратегија којом покушава да представи да је извео неку велику победу”.

Марјановић је рекао да је, када се изводе радови, логично да ће одређене улице бити затворене и да ће бити гужва, те апеловао на грађане да буду стрпљиви јер се сви радови изводе са циљем да се Београд уреди и буде још лепши.

„Уместо да се Бастаћ, као председник општине, бавио својим послом, он је последњих неколико месеци заједно с неколицином функционера општине и својим плаћеницима из општине, за које је издвојио више од 50 милиона динара, блокирао радове, демолирао градилишта, чупао саобраћајне знакове и на један јефтин начин покушао да прикупи неке политичке поене”, рекао је Марјановић.

Навео је да се Бастаћ месецима није бавио стањем у спортско-рекреативном центру „Милан Гале Мушкатировић”, чији су, додао је, дугови за воду, струју и грејање виши од миллион евра.

„То само показује да је све што је радио одлазећи председник општине Стари град заправо била јефтина кампања и сад овим последњим изјавама он покушава да скрене пажњу са тога да је грађане лагао да ће центар Београда бити потпуно затворен за саобраћај, што никада није ни било планирано”, додао је Марјановић.

Поновио је да ће сви радови у центру престонице бити завршени и додао да је сигуран да ће, када радови буду готови, сваки Београђанин бити поносан на то како изгледа центар града.

 

 

Извор: Танјуг