Вести

МАЛИ: ГЛАС ЗА ВУЧИЋА ЈЕ ГЛАС ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ НАШЕ СРБИЈЕ

Министар финансија у Влади Републике Србије и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Синиша Мали, изјавио је да очекује сигурну и убедљиву победу Александра Вучића и СНС на данашњим изборима.

Мали је након гласања рекао новинарима да је свој глас дао Александру Вучићу и СНС-у, јер, како је навео, то је глас за бољу будућност Србије, мир, стабилност и даљи економски напредак.

"Данас сам искористио своје гласачко право и дао сам свој глас председнику Србије Александру Вучићу и СНС-у. Вучић је светски лидер, велики лидер, у последњих неколико година Србија се много променила, од земље која је била на ивици банкрота постали смо најбрже растућа економија у Европи", рекао је Мали.

Навео је да су данас пензије сигурне, да расту из године у годину, као што расте и минимална зарада и плате.

Мали је додао и да се у нашој земљи отвара све више фабрика, због чега је незапосленост на рекордно ниском нивоу.

"Голим око можете да видите ауто-путеве који су изграђени и који се граде, брзе саобраћајнице, брзе пруге, нове клиничке центре, нове болнице, нове школе. Само уз Александра Вучића и СНС можемо да наставимо ову политику. Глас за Александра Вучића је глас за бољу будућност наше Србије, за мир и стабилност и за даљи економски напредак", закључио је Мали.

 

 

 

Извор: Танјуг