Вести

ЉУДИ СУ СНАГА НАШЕ ОТАЏБИНЕ

Кандидати са листе "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане" Милош Вучевић и Љубица Вранеш разговарали су и дружили се са грађанима Савског венца и још једном нагласили важност предстојећих избора, уз подсећање да они нису пука статистика или математика, већ се на њима одлучује о будућности Србије.

 

Љубица Вранеш наглашава да је Србија земља богата историјом, традицијом и културом, али да Србија више не гледа у прошлост, већ уздигнуте главе корача у будућност.

 

"Уверена сам да су политика економског развоја, инфраструктурног напретка, политика изградње Србије, оно што народ жели. Људи су снага наше отаџбине и зато позивам све да 17. децембра подрже листу "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане", рекла је Вранеш.

 

Милош Вучевић се захвалио грађанима на подршци и на томе што смо заједнички постигли конкретне и важне резултате.

 

"На изборима ће грађани одлучивати о будућности Србије, о опстанку и останку нашег народа. За Србију слободну и слободарску, за Србију која самостално доноси одлуке, независно од другух центара политичке моћи, за Србију која води рачуна о интересима својих грађана, подршка листи "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане", закључио је Вучевић.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА