Вести

КОЗАРЕВ: ДСС ДОКАЗАЛА ДА ИМ ЈЕ ЈЕДИНИ ПРОГРАМ МРЖЊА ПРЕМА ВУЧИЋУ

Милош Јовановић је данас поново показао да смо били у праву када смо указивaли да је једини програм ДСС-а мржња према председнику Вучићу и ништа више од тога.

Лицемерно је да од странке у чије време је једнострано проглашена независност тзв. Косова, а захваљујући њиховом „преговарању“ десио се највећи погром Срба са КиМ, а да они прстом нису мрднули, стижу оптужбе за некакву „предају“ територије.  

ДСС је најодговорнија за губљење територија и продају државе. У време владавине ДСС-а распала се заједничка држава, Црна Гора је изашла из Државне заједнице, а ДСС је са својим тајкунима пљачкашким приватизацијама распородао целу Србију, све фирме које су вределе, велики број грађана је остао без посла, а држава и народ  доведени су до просјачког штапа. 

И сада, када ионако минорну и по чланству и по подршци занемарљиву странку ДСС по целој Србији напуштају преостали чланови, сводећи ову странку на микроскопске остатке, ДСС се усуђује да дели лекције које сам никада неће научити. 

Да ли је накарадно то што тражимо решење или треба као они да седимо и чекамо да бисмо на крају изгубили све, будући да и сама Резолуција 1244 предвиђа као коначно решење погубан модел из Рамбујеа? Ми смо се ипак одлучили за нешто друго. Одлучили смо да, заједно са нашим председником, будемо одговорни и дамо све од себе да дођемо до одрживог и компромисног решења, које ће бити на корист и Србима на КиМ и Србима у централној Србији, да на КиМ добијемо више него што сада имамо.

 

 

Члан Главног одбора Српске напредне странке

Душан Козарев