Вести

Јовичић: Српска напредна странка ће наставити да спроводи свеобухватне реформе

Александар Јовичић, кандидат за одборника са изборне листе „Александар Вучић – Будућност у коју верујемо“ одржао је трибину на тему „Београд какав заслужујемо”.

„Српска напредна странка жели да спроведе добар програм у наредном периоду, од кога би грађани осетили бенефит. Као резултат презадужености Града, капиларне корупције у свим јавним градским предузећима и неефикасног бирократског система, имамо успорен развој и стагнацију Београда у 21 веку. Српска напредна странка сматра да је важно убрзати бирократски систем, да дозволе за изградњу добијамо у рекордном року од 90 дана и на једном шалтеру, а не да се чека 388 дана за дозволу и да се обилази 9 институција и 20 шалтера“, рекао је Јовичић.

„Пројекат од велике важности, пре свега за општину Савски венац, јесте „Београд на води“. Овај пројекат, у вредности од 3 милијарде долара, донеће нам нова радна места, покренуће читаву привреду Републике Србије, што је најважније у наредне 4 године Београд ће изгледати потпуно другачије. Имаћемо велике тржне центре, стамбени и пословни простор, оно што ће бити  препознатљиво јесте београдска кула од 210 метара висине. То је важно за развој и за привлачење инвестиција“, сматра Јовичић.

Српска напредна странка на челу са Александром Вучићем и својом одговорном политиком наставиће да спроводи свеобухватне реформе, које ће побољшати политичко економски амбијент за стране и домаће инвестиције и донети нова радна места.