Вести

Jовичић: Скандалозни су jедино ДС и Драган Ђилас

Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Aлександар Jовичић реагуjући на оцену демократа да jе обећање Aлександра Вучића, да ће грађани 2014. живети боље,  скандалозно, оценио je да jе у Србиjи jедино скандалозан ДС и њен председник Драган Ђилас.

"Занимљиво jе да ово друштво са ограниченом одговорношћу и његов председник мултимилионер Ђилас нису ни на jедну нашу оптужбу одговорили саопштењем да се ради о неистини и притом понудили неко обjашњење", навео jе Jовичић у изjави достављеноj Танјугу.

Јовичић  jе истакао да jе скандалозно што Србиjа мора да задужуjе своjу децу да би се исплатили коцкарски дугови демократа.

"Скандал jе враћање ваших кредита од 8,5 одсто, плаћање Kенетове куће, плаћање дугова Галенике, Aзотаре, Развоjне банке Воjводине и многих других", рекао jе Jовичић.

Александар Јовичић  jе Ђиласу поручио да jавност удостоjи бар покушаjа да обjасни "шест милиона евра за подземне контеjнере, десет милиона евра за зграду Инекса, 2,5 милиона евра коjа су београдска комунална предузећа дала за пи-ар услуге, колико кошта мост на Aди".

"Ви врло добро знате шта сте и како радили, зато Вас и узнемираваjу, да не кажем прогањаjу, обећања Aлександра Вучића о правноj држави и обрачуну са корупциjом и криминалом“, поручио jе Jовичић Ђиласу.