Вести

Јовичић: Нећемо дозволити да се врате времена када су жене и млади остајали без посла

Кандидати за одборнике у Скупштини Града са изборне листе „Александар Вучић - Будућност у коју верујемо“, Александар Јовичић и Александар Марковић разговарали су са припадницама лепшег пола у Земуну на тему „Јачање положаја жена у Београду“. 

„Српска напредна странка честита 8.март припадницама лепшег пола, али ово није једини дан када треба да говоримо о положају жена у Србији и нашем друштву. Још од оснивања, својим примером, показали смо да се залажемо да побољшамо положај жена у друштву. Српска напредна странка на обе листе има 40 % жена, иако је законска обавеза 30%. Статистика показује да од 4 предузетника у Србији само 1 је жена, жене нису довољно заступљене - није им омогућен економски и политички амбијент који ће им дати шансу да развијају свој приватан посао. Кроз реформе, које спроводи Александар Вучић у борби против корупције и успостављању бољег економског и политичког  амбијента, желимо да дамо шансу људима да  развијају свој бизнис и да поштено живе од свог рада. Нећемо дозволити да се врате времена оних који су уништавали наша предузећа, а жене и младе људе остављали без посла“, навео је Јовичић.

Српска напредна странка позива све даме да 16.марта подрже политику Александра Вучића и да дају глас за своју сигурну будућност - коначно имамо будућност у коју можемо да верујемо.