Вести

ГЛИШИЋ: ГРАЂАНИ ДА НЕ БРИНУ, НИКАДА НЕЋЕМО ПОДЛЕЋИ ПРИТИСЦИМА

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић коментарисао је за Информер изјаву посланика Драгана Шормаза о проевропској влади и наметање да буде министар.

Глишић је иронично прокоментарисао да у Српској напредној странци највише воле кад се неко путем средстава јавног информисања препоручује за место у Влади.

"Посебно све наше чланове одушеви када то ураде преко телевизије Н1 и Нова С. Не могу да вам опишем жељу чланова Главног одбора странке да се обрате онима који гостују код људи који су псовали мајку нашем председнику. Или пак онима који себе унапред именују за министре у медијима који 24 сата дневно линчују породицу Александра Вучића. Грађани не морају да брину, СНС до сада није подлегла ни једном притиску, ни медијском, ни притиску споља, нити било ког појединца и тако ће бити и сада. Све одлуке које буду донете, биће у најбољем интересу грађана Србије", рекао је Глишић.

Посланик Српске напредне странке у Скупштини Србије Драган Шормаз изјавио је да би он требало да буде у извршној власти и да се у Србији формира проевропска влада.

Шормаз је претходно на Твитеру написао да владу треба да чине само они који су спремни да одмах уведу санкције Русији и национализују НИС, "избаце 90 одсто амбасаде због шпијунаже", "затворе руски шпијунски центар у Нишу" и потпишу изјаву да ће радити на што скоријем учлањењу Србије у ЕУ и НАТО.

 

 

 

Извор: Информер