Вести

Гак: СНС ће се бавити социјалном политиком на одговоран и поштен начин

Члан Главног одбора Срспске напредне странке Славко Гак на територији општине Гроцка обишао је привредника и социјално угрожену породицу. Том приликом породици су уручени поклон пакети.

" За повећан број  незапослених и социјално угрожених крива је неодговорна политика Драгана Ђиласа и Демократске странке. Драган Ђилас се бавио искључиво личним богаћењем и урушавањем српске привреде“, рекао је Гак.

„Данас смо дошли да учинимо један хуман гест за једног дечака и његову породицу. Да помогнемо дечаку да се нађе са својим вршњацима у равномправним условима и да се са њима надмеће на свим пољима. Српска напредна странка позива грађане да 16.марта изађу на изборе и заокруже број 1, „Александар Вучић – Будућност у коју верујемо“, како бисмо добили јасан мандат и успели да покренемо привреду, упослимо Србију и  свим поштеним људима омогућмо да раде, зараде и да од свог рада поштено живе“, истакао је Гак.

Српска напредна странка ће се бавити социјалном политиком на одговоран и поштен начин и решаваће проблеме свих слојева друштва.