Вести

ЂУРИЋ: ЈЕРЕМИЋ ЈЕ НАЈОБИЧНИЈИ ПИРОМАН КОЈИ ПАЛИ СОПСТВЕНУ ДРЖАВУ

Бедно је да бедније не може бити то што се Вук Јеремић свом силином труди да се, након што је обогаљио српске националне интересе на Косову и Метохији, докаже као тобожњи бранилац наше јужне покрајине.

Виде и разумеју Срби на Косову и Метохији ко је вера а ко невера, што је јасно и по резултату покрајинских избора, на којима су једногласно подржали Српску листу, као пројекат државе Србије, а са гнушањем одбацили све Јеремићеве и Ђиласове питомце.

Нико не треба да се пита зашто Јеремић поново сулудим лажима и клеветама напада председника Вучића, јер док Јеремић глуми родољуба, а РОСУ упада у северну Косовску Митровицу, његова и Ђиласова Рада Трајковић покушава да истргује неку погодбу са Аљбином Куртијем.

Јеремић наступа као следбеник Адема Демаћија и побратим Аљбина Куртија, у синхронизованој акцији са свима онима који желе да Срба и Србије на Косову и Метохији више нема, нападајући председника сваки пут када на терену имамо кризу и ескалацију напетости.

Јеремић је најобичнији пироман који пали сопствену државу, по туђем налогу, али за своју корист, и једнога дана ће морати да поједе све лажи које је изрекао.

 

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe

Марко Ђурић