Вести

ЂУКАНОВИЋ: ПОДРШКА КОЈУ ЋЕ ДОБИТИ НАША ЛИСТА ЋЕ БИТИ НЕШТО ПОСЕБНО

Седница Главног одбора и Председништва Српске напредне странке (СНС) одржаће се данас, а план је да се на њој потврде изборне листе кандидата за београдске и парламентарне изборе.

Одлука о председничком кандидату вероватно ће бити прескочена, а да ли ће то бити председник Српске напредне странке Александар Вучић, по свој прилици јавност ће сазнати у наредним недељама, с обзиром на то да се председнички избори расписују 2. марта, а парламентарни и београдски 15. фебруара.

Најважније питање пред седницу Српске напредне странке је - ко ће све бити на листи за Београд, а ко на листи за парламентарне изборе? Да ли ће органи странке потврдити Александра Шапића за носиоца београдске листе, као што је он најавио да треба да се деси на предстојећој седници? С којим новим лицима ће Српска напредна странка изаћи пред бираче 3. априла? Шта ће бити са "онима који су се већ уморили"?

На сва ова питања одговор је дао народни посланик и члан Председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић у емисији Усијање на Курир телевизији.

"Поред тога ко ће све бити на листи, могу да кажем да ће листа бити репрезентативна са широком лепезом људи. Поносан сам што ће се ту наћи проф Раденовић, др Грујичић, Јелена Беговић. Могу рећи да неколико места биће и људи из јавног живота који су оставили велики печат. То је нешто што служи нама на понос. Подршка коју ће добити наша листа ће бити нешто посебно. То је толико широка подршка невероватно важних људи за наше друштво. Крем српске елите и друштва одлучио је да пружи подршку Српској напредној странци", рекао је Ђукановић.

 

 

Извор: ТВ Курир