Вести

Директна комуникација са грађанима нам је јако важна

У разговору са породицом Ланговић на Палилули, чланови Градског одбора Београд Српске напредне странке Александар Јовичић, Јелена Мијатовић и Радослав Марјановић су истакли да је свакодневна, директна и отворена комуникација са грађанима јако важна.
 
Јовичић је том приликом указао на све постигнуте резултате у претходном периоду, као и на то да су промене у Београду и на Палилули видљиве.
 
„У претходном периоду урађено је много, али морамо да наставимо да радимо још ефикасније како би од Београда и Палилуле направили још боље место за живот. Залажемо се за једнак развој свих делова града, сваки грађанин нам је важан без обзира да ли живи у Падинској Скели или на Ташмајдану’’, рекао је Јовичић и додао да одговорна политика коју спроводи тим Српске напредне странке на челу са председником Александром Вучићем гарантује мир и стабилност.
 
Марјановић додаје да одборничка група Српске напредне странке инсистира на свакодневној бризи о људима а посебно пензионерима и старим лицима који су свој радни век уткали у изградњу наше земље и нашег Београда.
 
„Желимо да у континуитету унапређујемо бригу о нашим најстаријим суграђанима и због тога нам је важна директна комуникација у којој можемо да чујемо шта им је најпотребније. Због тога смо иницирали изградњу и уређења домова здравља, клубова за пензионере као и бројне програме које треба да олакшају свакодневни живот најстсријих београђана, јер су управо они ти који су поднели највећи терет тешких реформи које су Србију спасиле од банкрота, казао је Марјановић.
 
Мијатовић је поручила да их управо овакав вид комуникације и брига о грађанима разликује од оних претходних којима је једино било битно да се лично обогате.