Вести

БРНАБИЋ: ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЈЕ НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉ ОРГАНИЗОВАНОМ КРИМИНАЛУ

Председница Народне скупштине Републике Србије и потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ана Брнабић оценила је да је "Скај преписка" вођа Кавачког клана до које је дошао Европол још један необориви доказ да је председник Републике Србије Александар Вучић највећи непријатељ и највећа сметња организованом криминалу, и у Србији и у региону.

"Ово показује, такође, да су сви наводи о планирању убиства Александра Вучића, а које смо добијали од наших и страних обавештајних служби, били тачни. Хвала свим нашим безбедносним службама које су, и у сарадњи са страним партнерима, успеле да сачувају живот председника Вучића", навела је Брнабић.

Коначно, како је нагласила, ово показује и колико је била опасна и храбра одлука председника Вучића да објави рат организованом криминалу и мафији која је помислила да је јача од државе.

"Надам се да ће овај доказ бити довољан некима у Србији да промене свој наратив и макар некад одају поштовање човеку који је трн у оку људима који предводе најопасније и најсвирепије кланове на свету", поручила је Брнабић.

 

 

 

Извор: Танјуг